Dutchvegas ©Seo-links | Gebruiksvoorwaarden Contact

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) google optimalisatie
zoekmachine-marketing
werkwijze seo:zoekmachine marketing
seo-pakketten
seo-handleiding
seo-tools

ONZE WERKWIJZE

Zoekmachine optimalisatie, hoe werkt dat?

Zoekmachine optimalisatie gaat verder dan slechts uw website in de toppossities van de zoekresultaten laten terugkomen. Dutchvegas biedt voor zoekmachine optimalisatie altijd een maatwerkoplossing die gekenmerkt wordt door een structurele, betrouwbare en bovenal bewezen effectieve werkwijze. Deze werkwijze is gericht op maximaal online rendement.

Wij onderscheiden grof gezegd vier stappen in het optimaliseren van uw website. Hieronder lichten wij deze stappen kort toe.

Keyword-analyse

Weet u op welke zoektermen uw klanten uw organisatie zoeken? Hoe goed wordt u gevonden op deze zoektermen? In een keyword-analyse onderzoeken wij welke voor uw organisatie en marketingdoelstellingen relevante keywords populair zijn als zoekopdracht. Ook kijken wij naar keywords die u onderscheiden van uw concurrenten.

Technische optimalisatie

Technische optimalisatie richt zich op onderdelen van uw website die als struikelblok fungeren bij het indexeren van de website door zoekmachines. Ook optimaliseren wij de broncode en interne linkstructuur. Een betere indexering en 'schonere' broncode leiden tot betere resultaten in zoekmachines. Wij beschikken over de technische kennis en capaciteiten om, indien u dat wenst, de wijzigingen in uw Content Management Systeem door te voeren.

SEO Copywriting: geoptimaliseerde webteksten schrijven

Teksten op uw site moeten bezoekers aanspreken en passen bij uw bedrijf. Het is hierbij belangrijk dat korte, krachtige teksten de aandacht trekken van uw bezoekers en deze weten vast te houden. Dutchvegas besteed deze dienst uit. Bent u op zoek naar een tekstschrijver voor uw website? Mail dan naar info@dutchvegas.nl. Wij verwijzen u graag door naar een ervaren tekstschrijver die gespecialiseerd is in het schrijven van teksten voor internet.

Monitoring, rapportage en proactief onderhoud

Voor het bewaken van de posities in de zoekmachines maakt Dutchvegas gebruik van RankInspector. Met deze zelfontwikkelde analyse- en rapportagetool worden trends in uw zoekmachineposities bewaakt en proactief bijgestuurd. Dit gebeurt tegen een vast tarief en een van tevoren afgesproken aantal uren per maand.

Heeft u specifieke wensen omtrent de optimalisatie van uw website die een andere werkwijze vereisen? Of maakt u liever gebruik van website adverteren? Ook dan is Dutchvegas uw partner! Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op en klik hier

ONZE WERKWIJZE

Dutchvegas maakt met name gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO) om ervoor te zorgen dat uw website meer relevante bezoekers krijgt. Zoals gezegd heeft deze wijze van zoekmachine marketing het voordeel dat u slechts eenmalig investeert in het optimaliseren van uw website en u dit op korte termijn vele gratis bezoekers oplevert die voor u van belang zijn.